Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, düzenlediği ortak operasyon ile terör örgütü PKK/KCK’nın Fransa yapılanmasında yer alan Medeni Altundere’yi İstanbul’da yakaladı.
Uzun süredir MİT’in takibi altında olan Medeni Altundere’nin, örgütün Fransa yapılanmasında propaganda faaliyetlerinde bulunduğu tespit edildi.
Altundere’nin, Fransa ve Almanya’da PKK/KCK adına gerçekleştirilen eylem, etkinlik ve terörist cenazelerine aktif katılım sağladığı belirlendi.
İstanbul’da olduğu tespit edilen PKK/KCK’lı Altundere, MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün ortak operasyonu ile gözaltına alındı. Altundere, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
MİT'ten PKK'nın Fransa yapılanmasına operasyon
MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, düzenlediği ortak operasyon ile terör örgütü PKK/KCK’nın Fransa yapılanmasında yer alan Medeni Altundere'yi İstanbul’da yakaladı
Yorumlar
Trend Haberler

Trafikte Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu düzenlemesi

Bayraklı’da siyasi aile tablosu: CHP’li amca, AK Partili yeğen

Halkın plajı SGK borcuna kurban gitti... Kumburnu 406 milyon TL'ye satıldı!

İnciraltı planı onaylandı... Gözler kaçak yapılarda!

Konak Belediyesi'nde memurlar iş bıraktı

İzmirli minikler Egemen Çocuklar Hentbol Şenliği’nde buluştu