Geçen hafta başı takıma Kemal Dulda’nın gelmesi ile hava yakalayan İzmirspor, güçlü rakibi Alaçatıspor’u taraftarının önünde 4-0 yenerek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Binin üzerinde taraftarın yakından takip ettiği mücadeleye iki takımda istekli başlarken, ilerleyen dakikalarında oyuna ağırlığını koyan İzmirspor, 38. dakikada Doğukan Güngör’ün golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Gökhan Demir, ilk yarının skorunu 2-0 yapan golü kaydetti.
İkinci yarıda skor avantajını elinde tutan İzmirspor, 51. dakikada, maçın yıldızlarından birisi olan oyuncusu Emin Soğuk’un golü ile skoru 3-0’a getirdi. Dakikalar 77’yi gösterdiğinde Emin Soğuk yeniden sahneye çıktı ve son sözü söyleyen golü attı.
Alaçatıspor, 26 Kasım Pazar günü, saat 14.00’te sahasında Bilecik 1969’u ağırlayacak.
İzmirspor sahasında Alaçatıspor'u 4-0 mağlup etti
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta, İzmirspor, sahasında Alaçatıspor'u 4-0 mağlup etti. Aldığı bu galibiyetle 8 puana ulaşan İzmirspor haftayı 10. sırada, Alaçatıspor ise 11 puanla 7. sırada tamamladı.
Yorumlar
Trend Haberler
Sayıştay’dan Konak Belediyesi’ne mali yönetim uyarısı
Balçova Meclisi'nden Arsa Mağdurları İçin Tarihi Adım
Buca Belediyesi’ne Sayıştay tokadı: Araçlar tatilde, ihaleler şaibeli!
Aziz İhsan Aktaş iddianamesi kabul edildi
Folkart, Dikili’de 518 villa imarlı parseli satışa sundu
Torbalı Belediyesi Sayıştay Raporunda Borç ve Usulsüzlük Uyarısı





