Edinilen bilgiye göre, İl Sağlık Müdürlüğü, İzmir'de bir kadının göğsündeki kitleden alınan örneğin özel bir laboratuvarda kanser teşhisi konması ve kadının İstanbul'daki bir hastanede kemoterapi tedavisine başladıktan sonra, laboratuvarın raporları karıştırdığı iddiası üzerine inceleme başlattı.
Öte yandan, raporların karıştığı ve kanser olmadığı öğrenilen kadının ailesi, kızlarının gereksiz yere kemoterapi tedavisi almasına ilişkin özel laboratuvar hakkında suç duyurusunda bulundu.
Başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
İzmir'de kanser teşhisi karıştı iddiası: Soruşturma başlatıldı
İzmir'de özel bir laboratuvarın kanser teşhisi koyduğu kadının, kemoterapi tedavisine başlamasından sonra laboratuvarın raporları karıştırdığı iddiasına üzerine İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

Trafikte Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu düzenlemesi

Bayraklı’da siyasi aile tablosu: CHP’li amca, AK Partili yeğen

Halkın plajı SGK borcuna kurban gitti... Kumburnu 406 milyon TL'ye satıldı!

İnciraltı planı onaylandı... Gözler kaçak yapılarda!

Konak Belediyesi'nde memurlar iş bıraktı

Borsa İstanbul operasyonu: 15 gözaltı kararı