Hayır etkinliği, kahraman şehidin ebediyete uğurlandığı Germencik ilçesi Çarşı Camii önünde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen hayra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hayırdan alan vatandaşlar, duyarlılığından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Başkan Çerçioğlu, eğitim uçuşu esnasında meydana gelen kazada şehit olan kahraman askerlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Şehit olan kahraman askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Vatanımız uğruna can veren tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnet ile anıyoruz. Dualarımız Mehmetçiklerimizle" ifadelerini kullandı.
Başkan Çerçioğlu, Şehit Teğmen için hayır düzenledi
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Isparta'da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Teğmen Mustafa Atakan Dut için hayır düzenledi.
Yorumlar
Trend Haberler

Göztepe Voleybol, Nazlı Eda Kafkas’ı kadrosuna kattı

Ümit Özdağ ilk kez hakim karşısında

Torbalı’nın tüm sokakları dijitalleşiyor

Engelli genç boş arazide ölü olarak bulundu

Rüşvetten tutuklanan bürokrattan eşine 139 bin dolar doğum günü 'hediyesi'

Özel, Sırrı Süreyya Önder’i hastanede ziyaret etti