Geniş yürüyüş yolları, yeşil alanları, çocuk oyun grupları ve oturma alanlarıyla her yaştan vatandaşa hitap eden Mimar Sinan Parkı, Aydınlıların birlikte vakit geçirdiği, sohbet ettiği ve serin yaz akşamlarında nefes aldığı bir yaşam alanı oldu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, parkla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bu güzel parkı, Aydınlıların nefes alabileceği, komşularıyla bir araya gelip keyifli vakit geçirebileceği bir alan olarak tasarladık. Gördüğümüz ilgi ve memnuniyet bizi çok mutlu ediyor. Halkımızın mutluluğu, bizim en büyük motivasyonumuzdur.”
Park, özellikle yaz aylarında serinliği ve ferahlığıyla öne çıkarken, çocukların cıvıltıları ve vatandaşların neşeli sohbetleriyle Aydın'ın sosyal hayatına renk katıyor.
Aydınlıların yeni gözdesi: Mimar Sinan Parkı
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı, 31 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Mimar Sinan Parkı, kısa sürede Aydınlıların en sevdiği buluşma noktalarından biri haline geldi. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan park, her gün 5 binden fazla Aydınlı tarafından ziyaret ediliyor.
Yorumlar 
            
        Trend Haberler
        
                Fahrettin Altay’dan Helil Kınay’a Sert Mesaj : Bir günde 750 imza
            
        
        
                İzmir’de yeni dönem: Kent Denetçileri sahaya çıkıyor!
            
        
        
                Tugay’dan AK Partili Kaya’ya yanıt: Sığ siyaset yapıyorlar
            
        
        
                Tugay'ın da yargılandığı CHP'nin 'kurultay' davasında ara karar!
            
        
        
                Buca Belediyesi’nden köşe bucak temizlik seferberliği
            
        
        
                Başkan Saygılı, AK Parti'nin iktidara gelişinin yıldönümünde rozetleri taktı!
            
        
            
            
                            
                            
                            




