Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi hizmete başladı. Aydınlıları sağlıklı hayat ile buluşturacak olan Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin alanında uzman personelleri her yaştan vatandaş ile buluşuyor. Tamamıyla ücretsiz olan hizmet ile danışanların detaylı vücut analizi yapılarak en uygun beslenme programları kişiye özel olarak hazırlanıyor. Düzenli kontrol seansları ile sağlıklı hayata atılan adımların takibinin de yapıldığı Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi’nde detaylı vücut analizi ve takibi ile yağ ve kas ölçümü hizmetleri de gerçekleştiriliyor. Birim bünyesinde vatandaşların hastalıklarına uygun beslenme programların yanı sıra anne ve çocuklara yönelik programlar ile sporculara yönelik özel programlar da oluşturulabiliyor.
Başkan Çerçioğlu: Yeni hizmetlerimizi vatandaşlarımız ile buluşturmayı sürdüreceğiz
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her yaştan vatandaşı sağlıklı hayata adım atmaya davet ederek, “Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimimiz danışan kabulüne başladı. Her yaştan hemşehrimize hizmet verecek olan birimimiz ile vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam ile buluşturacağız. Tüm vatandaşlarımızı birimimizi ziyaret etmeye, alanında uzman diyetisyenlerimiz eşliğinde yeni, sağlıklı bir hayata adım atmaya davet ediyorum. Her yaştan hemşehrimiz için hizmetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.
Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi hakkında detaylı bilgiye 444 13 40 numaralı Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden ulaşmak mümkün.
Aydın'da Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi hizmete başladı
Öncü proje ve çalışmaları vatandaşlar ile buluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi, bir hizmeti daha hayata geçirdi.
Yorumlar
Trend Haberler

Harmandalı krizi büyüyor: Tugay’dan Yıldız’a sert yanıt

Konak Meclisinde doğal gaz önceliği

CHP Bayraklı'da şok gelişme: Darp edilen ve saldıran üyeler disipline verildi!

Büyükşehir’den öğrencilere 48 milyonluk kırtasiye desteği

Gripin Çim Konserleri’nde İzmir’i coşturdu

Karşıyaka Meclisi’nde maaş krizi tartışması: AK Partili üyelerden sert eleştiri