İzmir'in Buca ilçesinde İbrahim Dağ (47), aralarında uzun zamandır husumet bulunan E.Y. (26) tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı. Dağ'ı vurduktan sonra kaçan E.Y., bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.
Olay, saat 17.00 sıralarında Akıncılar Mahallesi Akdoğan Caddesi üzerinde bulunan bir ganyan bayiinde meydana geldi. İbrahim Dağ, ganyan bayisindeyken iddiaya göre, aralarında uzun zamandır husumet bulunduğu olduğu öğrenilen E.Y. de bayiye geldi. İkili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından E.Y. belinden çıkardığı tabancayla Dağ'a ateş ederek kaçtı. Dağ, kanlar içinde kalırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Dağ, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. E.Y., olaydan bir süre sonra Şirinyer Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.
Tartıştığı husumetlisini tabancayla ağır yaraladı
İzmir'in Buca ilçesinde İbrahim Dağ (47), aralarında uzun zamandır husumet bulunan E.Y. (26) tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler

Şehir Plancıları Odası’ndan sert uyarı: “Başımıza bir şey gelirse sorumlusu Bayraklı Belediyesi’dir!”

Urla Belediyesinden kırsalda zeytincilik hamlesi

Kuşadası Belediyesi halk sağlığı için mücadelesini sürdürüyor

Tarladan sofraya uzanan başarı öyküsü: Ekopazar İzmir

Ankara'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 109'a yükseldi

Gaziemir Belediyesi'ne 1 milyon 869 bin 726 lira idari ceza