CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mahkemenin verdiği mutlak butlan kararının ardından yaptığı ilk açıklamada mücadele mesajı verdi. Özel, “Ben size onur, haysiyet, cesaret ve mücadele vadediyorum” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, kurultaya ilişkin verilen mutlak butlan kararının ardından sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.
Özel, paylaşımında CHP’nin 39’uncu Olağan Kurultayı’nda gerçekleştirdiği konuşmadan bir bölüme yer verdi. Mücadele ve kararlılık vurgusu yapan Özel, kişisel X hesabından yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.
Özel paylaşımında, “Ben size iktidara gül bahçesinden geçerek gitmeyi vadetmiyorum. Ben size acıya katlanmayı ama teslim olmamayı vadediyorum. Ben size onur, haysiyet, cesaret ve mücadele vadediyorum” dedi.
CHP liderinin açıklaması, mutlak butlan kararının ardından parti tabanında ve siyasette geniş yankı uyandırdı.




