Ödemiş Belediyesi, mülkiyetinde bulunan taşınmazların satışı için ihale sürecini başlattı. İlçenin farklı mahallelerinde yer alan toplam 62 taşınmaz, açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak. Satış listesinde tarım arazileri, zeytinlikler, incir bahçesi, konut ve iş yerleri bulunuyor.
Taşınmazların tamamı için belirlenen muhammen bedellerin toplamı 220 milyon 550 bin TL olarak açıklandı. İhaleler 12, 13, 14, 15 ve 16 Ekim tarihlerinde Ödemiş Belediyesi Hizmet Binası'nın ikinci katında bulunan Encümen Salonu'nda yapılacak.
KONUTLAR DA SATIŞ LİSTESİNDE
Satışa çıkarılan taşınmazlar arasında en yüksek muhammen bedele sahip parsel Horzum Mahallesi'nde bulunuyor. 16 bin 343 metrekare büyüklüğündeki tarla için 13 milyon 500 bin TL muhammen bedel belirlendi.
Belediyenin satış listesinde Atatürk Mahallesi'nde bulunan konutlar da yer alıyor. Aynı ada ve parsel içerisinde bulunan beş konut için 10 milyon TL'ye kadar ulaşan muhammen bedeller belirlendi.
Satışa sunulan taşınmazlar arasında Bozdağ, Balabanlı, Kurucuova, Derebebekler ve Köseler mahallelerindeki taşınmazlar da bulunuyor. Farklı mahallelerde yer alan taşınmazların satışı, belirlenen ihale takvimi doğrultusunda gerçekleştirilecek.




