TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karşıyaka Medicalpoint, üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra hedefinden şaşarak ligde 5. sıraya kadar geriledi. Durum böyle olunca yeşil-kırmızılıların başantrenörü Reşat Yazıcıoğulları da çözümü istifa etmekte buldu. Tecrübeli çalıştırıcının istifasını Voleybol Şube Başkanı Veysi Kubba'ya ilettiği öğrenilirken, yeşil-kırmızılı yönetimin de akşam gerçekleştireceği toplantıdan sonra net bir karar vermesi bekleniyor.
Öte yandan Karşıyaka’daki görevine 2020 yılında başlayan Reşat Yazıcıoğulları, antrenörlük kariyerinde A Milli Takımı çalıştırma başarısı da gösterdi.
Karşıyaka Medicalpoint’te istifa depremi
TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu ekiplerinden Karşıyaka Medicalpoint Başantrenörü Reşat Yazıcıoğulları, yeşil-kırmızılı yönetime istifasını sunduğu öğrenildi. Bu akşam toplanacak olan yönetim kurulunun ise yapılacak toplantıdan sonra olumlu veya olumsuz karar vermesi bekleniyor.
Yorumlar
Trend Haberler

Genç kadının boğazını keserek altınlarını çaldılar

Urla’da işçiye çifte bayram

Şanlıurfa’da aile faciası: Babasını öldürdü, annesini ağır yaraladı

İstanbul'da kız yurdunda yangın!

Sevgilisini öldürdüğü iddia edilen kadın tutuklandı

Bornova’da Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için güçlü adımlar