Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü’nce İzmir için yapılan sağanak uyarısı sonrasında kentte bugün öğleden sonra yağmur etkisini gösterdi. Sağanakla birlikte tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki esnaf su baskınlarına karşı teyakkuza geçti. Çarşı esnafı ellerinde fırçalarla su girmesine engel olmaya çalıştı. Bazı dükkan ve hanlarda su baskını yaşandı.
Her yağmur sonrası aynı manzarayla karşılaştıklarını belirten esnaf, altyapı sorunlarının çözülmesini istedi. Bazı esnaf ise her yağmur sonrasında alışık oldukları manzara nedeniyle kağıttan gemi yapıp, yağmur sularında yüzdürerek sitemlerini dile getirdi.
Öte yandan Buca'daki oto galericilerin bulunduğu Otokent Sitesi önündeki yol da yağmur sularıyla doldu. Sürücüler suyla dolu yoldan geçerken zor anlar yaşadı.
İzmir'de sağanak; Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı su bastı
İzmir'de etkili olan sağanakla birlikte tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda su baskınları yaşandı. Esnaftan bazıları, ellerinde fırçalarla suların dükkanlarına girmesini engellemeye çalıştı.
Yorumlar
Trend Haberler
Foça’da Yine Satış… Yine İsyan…
"İş Dünyası Menemen'de Buluşuyor"
Başkan Acar: İzmir’den Bir İl Çıkacaksa Bu Aliağa’dır.İsmi Bakırçay olabilir
Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde Elde Edilen Yerel Tohumlar Anadolu’nun Dört Bir Yanında Filizleniyor
İzmir'de tek operasyonda 3 milyon uyuşturucu hap ele geçti
AK Partili Atmaca'dan Başkan Tugay'a 'Su' cevabı!



