Ortak cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu 2 Mart'taki Altılı Masa toplantısında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ederken, 3 Mart'ta ağır suçlamalarda bulunarak masayı terk etmişti. Tarafların 3 gün süren müzakereleri sonucu CHP'li İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı formülüyle Akşener masaya dönmüş, Kılıçdaroğlu da ortak aday olmuştu.

Ortak aday krizinin çözülmesinin ardından sahadaki duruma ilişkin olarak Twitter'dan bilgi veren İyi Partili Çıray, şu ifadeleri kullandı:

Özlem Çerçioğlu "6 metrekarede vakit geçiremem" demiş
Özlem Çerçioğlu "6 metrekarede vakit geçiremem" demiş
İçeriği Görüntüle

"Araştırmalar, her iki büyükşehir belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atanacakları konusunda sağlanan mutabakatla Sn. Kılıçdaroğlu'nun oylarını arttırdığını gösteriyor. Israrınız için teşekkürler Sn. @meral_aksener @iyiparti."