İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilen ve sağlıksız içki yapımında kullanılan sahte alkol üretimi ile ilgili çalışmalarını sürdürdü. Ekiplerin, Bayraklı ilçesinde bulunan bir depoya yaptığı operasyonda 1 ton sahte etil alkol ve 49 bin 500 taklit etiket ele geçirildi.
Dezenfektan görünümünde
Öte yandan, ticari maksatla satışı yasak olan etil alkollerin, el dezenfektanı etiketleriyle satışa sunulmaya hazır hale getirildiği tespit edildi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Dezenfektan görünümünde 1 ton sahte etil alkol ele geçirildi
İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir depoda, el dezenfektanı etiketleriyle satışa sunulmaya hazırlanan 1 ton sahte etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
9 Eylül’ün 104. yılı: İzmir’in kurtuluş destanı
Cemil Tugay’ın AK Parti’ye geçeceği iddiasına yalanlama
9 Eylül coşkusu Süvari Birlikleri’nin töreniyle sürdü
Bornova’da 9 Eylül coşkusu Atatürk’ün sevdiği şarkılarla yaşandı
İzmir'de 9 Eylül kutlamaları 'Zafer Yürüyüşü' ile başladı
Soyer ve Aslanoğlu’nun da bulunduğu 19 kişiye iddianame




