Menderes Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye yardımı
Menderes Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye yardımı
İçeriği Görüntüle

Buca Belediyesi ve Ege Geriatri Derneği arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen Buca 3. Yaş Üniversitesi, 60 yaş ve üzeri Bucalıların sosyal, kültürel ve entelektüel hayata daha aktif katılımını desteklemeyi amaçlıyor. Buca Belediye Başkan Vekili Hüseyin Benzer, 3. Yaş Üniversitesi’nin Bucalıların yaşamına yeni bir soluk getireceğini belirterek, “Ege Geriatri Derneği ile imzaladığımız bu protokol sayesinde, Buca’mızda yaşayan yaş almış hemşehrilerimizin hayatına dokunacak, hayat boyu öğrenme ilkesini ilçemizde kökleştireceğiz. 3. Yaş Üniversitemizin Buca’mıza ve tüm kent sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Buca 3.Yaş Üniversitesi 02

2 YILLIK EĞİTİM PROGRAMI
Toplam 4 eğitim döneminden oluşacak ve 2 yıl sürecek programda, teorik ve seçmeli derslerden oluşan kapsamlı bir müfredat uygulanacak. İlk dönem dersleri, Türkiye’deki diğer 3. Yaş Üniversiteleri ile eş zamanlı olarak 12 Ekim haftasında başlayacak.
Programa katılmak isteyenlerin 60 yaş ve üzerinde olması, Buca’da ikamet etmesi ve daha önce başka bir 3. Yaş Üniversitesi programına katılmamış olması gerekiyor. Programa devam zorunluluğu bulunurken, kabul işlemleri başvuru sırasına göre yapılacak.

Buca 3.Yaş Üniversitesi 03

BAŞVURULAR 5-6 EKİM’DE
Üniversitenin ilk akademik yılı için