İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımlarında yeni dönem başlatıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımlarında yeni dönem başlatıyor
İçeriği Görüntüle


Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bir internet haber portalında, CHP Buca İlçe Kongresi için Buca Belediyesi’ne 90 işçinin alındığı yönünde çıkan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. İşçilerimiz eksik maaş alırken işe alım yapılması söz konusu bile olamaz.

Belediyemizin mevcut mali yapısı ortadadır. Geçmiş dönemde yapılan borçlar, zorunlu kesintiler ve içinde bulunduğumuz ağır ekonomik koşullar dikkate alındığında, bu iddiaların asılsız olduğu açıktır.

İşçilerimizin eksik maaşları nedeniyle başlattıkları işten kaçınma eylemi sürecinde ortaya atılan bu tür haberlerin ne iyi niyetli ne de gazetecilik ilkeleriyle bağdaşır olduğunu düşünüyoruz. Bizim önceliğimiz, hem Buca halkına kesintisiz hizmet sunmak hem de işçilerimizin maaşlarını eksiksiz almasını sağlamaktır.

Bu tür asılsız haberler ve kulaktan kulağa yayılan söylentiler, içinde bulunduğumuz hassas sürece zarar vermektedir. Kimin yararına veya çıkarına hizmet ettiği açık olan bu iddialara lütfen itibar etmeyiniz."

Muhabir: Abdullah Işkuran