AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzmir Metro AŞ ve işveren sendikası SODEM-SEN ile metro ve tramvayda çalışan işçilerin örgütlü olduğu Türk-İş'e bağlı Demiryol-İş Sendikası’nın uyguladığı grev kararı sonrasında Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yüklendi.

Başkan Saygılı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Seferihisar Belediyesi 13. Tohum Takas Şenliği’ne hazırlanıyor Seferihisar Belediyesi 13. Tohum Takas Şenliği’ne hazırlanıyor

“Bir kentin üç temel sorunu; “Çöp, Su ve Ulaşım” birer sorun olarak büyümeye devam ediyorsa; ortada “İşini yapamayan bir belediye” vardır! Hele üzerine bir de “Çalışan hakları” sürekli kriz oluyorsa; durum daha da vahimdir! Kent içi trafiğinin tüm uzuvlarıyla felç oluşunu seyreden, verdiği sözlerin hiçbirini tutmayan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e söylenecek tek söz vardır: İzmir’i yönetemiyorsunuz”