Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sergilenen “Şimdi Ne Olacak?” isimli tiyatro gösterisi, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Sahnesi’nde Aydınlı kadınlar ile buluştu. Tiyatro gösterisini izlemeye Sultanhisar, Köşk ve Efeler ilçelerinin kırsal mahallelerinde yaşayan kadınlar da geldi. Yoğun katılımın olduğu tiyatro gösterisinin sonunda izleyiciler, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının performansını ayakta alkışladı.

Kadına karşı şiddete trajikomik bir şekilde dikkat çeken “Şimdi Ne Olacak?” oyununu izlemek için Yavuzköy, Atça, Yılmazköy, Dalama ve Ovaeymir mahallelerinden gelen kadınlar, kendilerini tiyatro ile buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Başkan Çerçioğlu kadınları tiyatro ile buluşturdu
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle şiddete “Dur!” demek amacıyla düzenlenen etkinlikler devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Parkta kabus: 2 yaşındaki çocuk bıçaklandı
Başkan Duman: “Ne eğildik, ne de bir adım geri attık”
Bornova’da "Cağ Kebabı"nda kanatlı eti çıktı!
Mert Hakan Yandaş tahliye edildi
İzmir bağlantılı isim İBB davasında tahliye edildi
Bornova Meclisi’nde sert tartışma: ‘Bankamatik’ iddiası krize dönüştü





