TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü evinde Tuzlaspor'la karşı karşıya gelecek Altınordu, Türk ve Avrupa futboluna kazandırdığı isimlerle adından sıkça söz ettirirken, son yıllarda adeta kaleci fabrikasına döndü.
Bu sezon başında Erhan Erentürk'ü 2.7 milyon TL karşılığında Bursaspor'a veren kırmızı-lacivertliler, Erce Kardeşler, Berke Özer, Taha Tepe ve Ozan Can'ı da vitrine çıkarıp sattı. Altınordu 2018-2019 sezonun başında Berke'yi 1 milyon 250 bin Euro bonservisle Fenerbahçe'ye gönderdi.
Ardından Erce Kardeşleri 2.5 milyon TL, Taha'yı da 2 milyon 400 bin TL'ye Trabzonspor'a satan kırmızı-lacivertliler, Ozan Can'ı da 200 bin Euro bedelle Konyaspor'a gönderdi. Mevcut kadrosunda Ali Emre Yaşar, Mertcan Dağlı, Serhat Öztaşdelen, Emirhan Emir ve Enes Kalyoncu'yu barından İzmir ekibinde ilk haftada deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile oynanan maçta 23 yaşındaki Ali Emre görev aldı.
Altınordu kaleci fabrikası oldu
Altınordu, Türk ve Avrupa futboluna kazandırdığı isimlerle adından sıkça söz ettirirken, son yıllarda adeta kaleci fabrikasına döndü.
Yorumlar
Trend Haberler

TBMM önünde aracını yakan şahıs tutuklandı

İzmir’de doktor evinde ölü bulundu

CHP Menderes'te delege seçimlerinde Ersin Gür farkı

Sahte içkiden tarihi esere: İzmir'de 5 milyon TL'lik operasyon

Efes Selçuk’ta Trafik Sakinleştirme ve Yayalaştırma Projesi başladı

Çiğli Belediyesi Gençlik Tiyatrosu yeni sezon için çalışmalara başladı