Aliağa Belediyesi, her yıl Ramazan ayında gerçekleştirdiği toplu iftar geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda organize edilen iftar programının ilki büyükten küçüğe vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Vatandaşlar Ramazan ayının ilk iftarına saatler kala Yeni Mahalle Düğün Salonu’na akın etti. Salonda iftar saatini bekleyen vatandaşlar için, Ramazan ayının atmosferini yaşatan ilahi dinletileri gerçekleştirilirken iftar öncesi ve sonrasında dualar edildi. İftara dakikalar kala personel tarafından masalara sıcak yemek servisi yapıldı. İftar saatinde ezanı Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt okudu. İftar yemeğine katılan Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.
Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar yemeklerinin ilk gün menüsünde Mercimek çorbası, pilav, etli patates, salata, tatlı, ayran, su ve pide ekmek yer aldı.
Aliağalılar ilk iftarda bir araya geldi
Aliağalılar mübarek Ramazan ayının ilk iftarı için Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda bir araya geldi. Gönülleri buluşturan iftar sofrasında dualar edildi sonrasında ise okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

Torbalı’da kaçak akaryakıt toplama alanında patlama

Geleceğin şampiyonları İzmir’de yetişiyor

Karabağlar’da trafik çilesi bitiyor: Yeni yol eylülde açılıyor

Başkan Tugay'dan BİSİM açıklaması: “Kaldırıldığında göreve gelmemiştim”

AK Partili Kaya İZSU’yu hedef aldı: Su kayıplarını gizliyor!

Yemen açıklarında göçmen faciası: can kaybı 68’e yükseldi